Eindeloos lang, betoverend mooi

 

De jager Haarstudio tovert met echthaar-extensions van Great Lengths in een oogwenk elke droomkapsel

 

Of verleidelijke stijl haar, volumineuze krullen, spannende opgestoken kapsels of klassiek permanent, ook in 2010 is lang haar een absolute must voor het omzetten van modieuze kapsels. Als de haren van een vrouw niet lang genoeg zijn om haar droom van weelderige lange lokken om te zetten, maakt  De Jager Haarstudio dit in no-time mogelijk met echthaar-extensions van Great Lengths.

 

Binnen enkele uren zorgt de expert voor perfecte stylingresultaten, volledig volgens uw wens.

 

Preciese inwerking voor het beste resultaat

Om deze kwaliteit in zijn geheel te garanderen, is een deskundig advies noodzakelijk voor het inwerken.

 

Intensief en regelmatige cursussen via onze partner

Great Lengths zorgen niet alleen voor het technische know-how, wij krijgen ook een aantal creatieve ideeën en inspiratie - ongeacht of het om de klassieke haarverlenging gaat, of om de trendy kapselcollectie Tomorrow's Look.

 

Veelzijdige looks maakt De Jager Haarstudio met behulp van de klassieke methode van de specialist voor echthaar-extensions en kan daardoor nagenoeg iedere haardroom in vervulling laten gaan.

 

Deze techniek heeft zich in de loop der tijd als een beproefde methode bewezen voor het inwerken van losse plukken haar in het eigen haar.

Met behulp van een teflon gecoate modelleerstaaf brengt de kapper het ene na het andere plukje haar in het eigen haar aan.

 

Aansluitend aan de verlenging maakt hij er met behulp van een finale knipbeurt een actueel kapseltrend van, helemaal volgens de ideeën van de klant. Verdere veranderingen zoals een permanent, verven of weelderige stylings staat na het inwerken van de echthaar-extensions niets meer in de weg.

 

Dankzij de speciale Great Lengths verzorgingsproducten versiert de verlenging tot zes maanden de haardos. Als de verbindingspunten langzaam uitgroeien, kunnen ze net zo makkelijk weer worden verwijderd.

 

 

De webmaster en eigenaar van deze site kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, foutieve informatie, foutieve prijzen of schade dan wel problemen veroorzaakt door bezoeken, bekijken, gebruiken van deze site dan wel aanklikken van alle aanwezige links op deze site. Het downloaden van de aanwezige programma's dan wel bezoek van deze site geschiedt dan ook geheel op eigen risico. Deze site wordt regelmatig up to date gehouden, maar kan foutieve, of onjuiste informatie bevatten. Mocht u iets tegenkomen waar  copyright op zit, MAIL ons, dan halen wij het z.s.m. van de website af.

Privacy: Persoonlijke gegevens die eventueel aan De Jager Haarstudio zijn verstrekt zullen vertrouwelijk worden behandeld en zonder toestemming niet verstrekt worden aan derden.